Digitalni marketing

Kreativnost.Na.Delu.

Digitalni marketing je ključan za vaš poslovni uspeh, jer odgovara načinu na koji potrošači donose odluke o kupovini. Mnoga istraživanja pokazuju da potrošači sve više koriste društvene mreže i mobilni Internet za pretraživanje proizvoda i cena pre nego što donesu konačnu odluku o kupovini. Digitalni marketing vam omogućava da poboljšate svoje odnose sa (potencijalnim) kupcima kroz redovnu i personalizovanu komunikaciju, toliko različitu od masovnog marketinga.

Poslovanje bez radnog  vremena

Digitalni marketing čini vas otvorenijim za poslovanje bez radnog vremena ili plaćanja zaposlenih za prekovremeni rad, a potencijalnim kupcima pruža mogućnost da pretražuju vašu onlajn prodavnicu i naručuju proizvode kada god im to odgovara.

Neograničen domet interneta

Ne morate da brinete o geografskoj udaljenosti, budući da svoje proizvode možete da prodajete u bilo kom delu sveta i na taj način proširite svoje ciljno tržište.

Personalizovana ponuda

Digitalni marketing znači personalizovanu ponudu za kupce jer vam omogućava da identifikujete njihovu istoriju kupovine i sklonosti i kreirate ciljanu ponudu u skladu sa njihovim interesima.

Marketinški troškovi

Digitalni marketing je daleko povoljniji od otvaranja klasične prodavnice, bez troškova kao što su iznajmljivanje i održavanje prostora ili održavanje zaliha.

Moć društvenih mreža

Imate mogućnost da iskoristite rastući značaj društvenih mreža, budući da se društveno umrežavanje smatra bitnim pokazateljem rasta prihoda. Važnost ovog odnosa možete iskoristiti integrisanjem alata za društveno umrežavanje u svoju internet marketing strategiju.

Digitalni marketing je važno sredstvo u izgradnji odnosa sa kupcima. Svaki put kada neko kupi proizvod iz vase onlajn prodavnice, dobijate mogućnost da uspostavite odnos putem slanja povratnog e-mail-a ili personalizovane ponude, odnosno pozivanjem kupaca da postuju recenzije proizvoda na vašem sajtu.

SIPOD DIGITAL

Započnite.Odbrojavanje!

Digitalna marketinška agencija

+381 11 4037464

Bulevar kralja Aleksandra 438, Beograd, Srbija

©2020 Sipod Digital. All Rights Reserved.

SIPOD DIGITAL

Započnite.Odbrojavanje!

Digitalna marketinška agencija

+381 11 4037464

Bulevar kralja Aleksandra 438, Beograd, Srbija

©2020 Sipod Digital. All Rights Reserved.